Η κυρία Έρικα Πύργοςτουάιφελ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Οι άνθρωποι είναι μοναδικά πλάσματα - μόνο αυτά, από τα τόσα είδη ζωντανών οργανισμών που υπάρχουν στη γη, μπορούν να υιοθετήσουν τόσο αξιοπερίεργες και θαυμαστές συμπεριφορές.

Να σας συστήσω την Erika La Tour Eiffel, 37 χρονών, στρατιωτικό. Αν αρχίσετε να συνομιλείτε μαζί της, το πιθανότερο είναι πως δεν θα παρατηρήσετε τίποτα παράξενο πάνω της, και θα θεωρήσετε οτι είναι μια καθημερινή, δυναμική σαραντάρα της διπλανής πόρτας - εκτός και αν αρχίσει να σας λέει για τον διάσημο σύζυγο της, τον πύργο του Άιφελ.

Ο πρώτος έρωτας της Έρικα ήταν ο Λανς. Ο Λανς την βοήθησε να γίνει μια εξαιρετική τοξοβόλος, και η Έρικα υπήρξε σφοδρά ερωτευμένη μαζί του. Σε περίπτωση που δεν το μαντέψατε ήδη, ο Λανς είναι το ίδιο το τόξο της. Στη συνέχεια είχε μια έντονη σεξουαλική σχέση με ένα κομμάτι ενός φράχτη, που κρατάει ακόμα στο υπνοδωμάτιο της, ένα όμορφο ρομάντζο με το τοίχος του Βερολίνου, και τέλος παντρέύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πύργο του Άιφελ.

Η Έρικα, όπως θα καταλάβατε, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ερωτικό φετιχ. Ονομάζεται Objectum-Sexual, μόλις 40 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο μοιράζονται αυτή την...προτίμηση, και είναι αποκλειστικά γυναίκες. Η ίδια η Έρικα δηλώνει πως τα αντικείμενα την κάνουν να νιώθει ασφαλής, γιατί δεν μπορούν να της φερθούν άσχημα, όπως οι άνθρωποι. Να σημειωθεί οτι ο όρος Objectum-Sexual καθιερώθηκε από την Eija-Riitta Berliner-Mauer, η οπόια όπως θα καταλάβατε από το όνομα... είναι η σύζυγος του τείχους του Βερολίνου.

2 σχόλια:

Sweet and bitter είπε...

Ευτυχώς εγώ προτιμάω τους ανθρώπους!
Μπορεί να είναι κάπως ανισόρροποι κι όχι τόσο σταθεροί όσο ο Πύργος του Άιφελ π.χ., αλλά τουλάχιστον μπορείς να κάνεις ένα-δυο πράγματα μαζί τους!

Unknown είπε...

Ας ελπίσουμε οτι και αυτή δεν κάνει "πράγματα" με τον πύργο του Άιφελ...

Δημοσίευση σχολίου