Πύλες για τον κόσμο των ονείρων στα Εξάρχεια

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αθήνα, Καλοκαίρι 2010




Στο κέντρο της Αθήνας, συναντήσαμε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας. Στιγμές, όνειρα, σύγχρονη μυθοπλασία και εικαστικοί ακροβατισμοί απαρτίζουν ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο των ονείρων, που μπορεί να απολαύσει κανείς σε έναν ευχάριστο χώρο, ακούγοντας μουσική και πίνοντας το ποτό του. Απο το φυλλάδιο της έκθεσης:

Οι "Ονειρότοποι" δεν προέρχονται από τον κόσμο του Μορφέα, αλλά από ένα "παράλληλο σύμπαν" που βρίσκεται εκεί που κοιτάζεις αν απλά μισοκλείσεις τα μάτια, σκύψεις πιο κοντά
αφαιθείς στην ονειροπόληση.
Είναι εκεί σβήνοντας το φως,
...αναβοντάς το
κλείνοντας τα μάτια για να ακούσεις καλύτερα
κλείνοντας τα αυτιά για να δεις.
Ζούμε, υπάρχουμε και παρεμβαίνουμε σε έναν κόσμο πολύ σύνθετο και πλούσιο. Σε κάθε μας βήμα προσπερνάμε ίχνη, ψίθυρους, θροϊσματα, παρουσίες, άπειρες κουκκίδες της Δημιουργίας.
Ο φακός είναι το Τρίτο Μάτι.
Βλέπει κάτι ακόμα.
Ξεκαθαρίζει αυτά που δεν πιάνει η βιαστική όρασή μας, σε αιχμαλωτίζει στη μαγεία του Παράλληλου Σύμπαντος.

H Πέννυ Κτενά παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο "Ονειρότοποι" καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 το βράδι, και μέχρι τις 30 Ιουλίου, στο χώρο του Nouvelle Decadance, Εμ. Μπενάκη 87, Εξάρχεια. Στον ίδιο χώρο φιλουξενούνται εκθέσεις και άλλων καλλιτεχνών. Ο χώρος είναι γενικά ανοιχτός σε καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλουν την δουλειά τους.


Δείτε το event στο Facebook

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

Kalh fash!Einai tzampa h m eisodo?

Giannis Michalopoulos είπε...

Η είσοδος είναι δωρεάν φυσικά, αλλά το ποτό είναι επί πληρωμή.

Δημοσίευση σχολίου