Αλεξίσφαιρα εξτένσιονς

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Κάνσας Σίτι, Μιζούρι, ΗΠΑ

Η αστυνομία βρήκε την 20χρονη γυναίκα πολύ αναστατωμένη. Είχε πάει να κάνει τα βραδινά της ψώνια σε ένα μινι μάρκετ (στις ΗΠΑ συνηθίζεται μαγαζιά τέτοιου τύπου να διανυκτερεύουν), όταν είδε το αμάξι ενός πρώην της στο πάρκινγκ. Όταν η κοπέλα επέστρεψε στο όχημα της, ο φίλος του πρώην της την πλησίασε και της μετέφερε ένα μήνυμα: πως το πρώην αγόρι της την σκέφτεται ακόμα, και πως την αγαπάει πολύ. Εκείνη απάντησε απλά πως αυτή δεν τον αγαπάει πια.

Η απάντηση αυτή φαίνεται πως στενοχώρησε τον πρώην, ο οποίος βρισκόταν λίγο πιο πίσω και την άκουσε, και ο οποίος αντέδρασε τραβόντας το πιστόλι του και αρχίζοντας να πυροβολεί προς το μέρος της. Η κοπέλα δεν πληγώθηκε από τις σφαίρες, όμως απομακρύνθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Μετά από λίγο, και ενώ είδε οτι είχαν κινητοποιηθεί οι περαστικοί, επέστρεψε στον χώρο του εγκλήματος την στιγμή που οι άλλοι δύο το έβαζαν στα πόδια, και περίμενε την αστυνομία.

Ο αστυνομικός που πήρε την κατάθεση της κοπέλας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τα πλούσια εξτέναιονς της. Όταν τελείωσε την ιστορία της, ο αστυνόμος άπλωσε το χέρι του για να αγγίξει το μαλλί της, σαν να ήθελε να το εξετάσει, και προς μεγάλη έκπληξη όλων ανακάλυψε μια σφαίρα. Είναι κάτι πραγματικά πρωτάκουστο σκόμα και στους επαγγελματίες του χώρου που ξύνουν το κεφάλι τους μπροστά σε αυτό το συμβάν, ενω πολλοί κάνουν λόγο για θαύμα. Το σίγουρο είναι οτι η τροχιά της σφαίρας περιλάμβανε το κρανίο της 20χρονης κοπέλας, και νιώθει απίστευτα τυχερή που βγήκε από αυτή την ιστορία κυριολεκτικά δίχως γραντζουνιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου