Μούμου πίπι κόλα

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009


Δελχί, Ινδία

Στον δυτικό κόσμο, το RSS είναι η δυναμική ροή δεδομένων που αξιοποιείται κυρίως από τα ιστολόγια αλλά και από άλλες διαδικτυακές εφαρμογές. Στην Ινδία όμως, RSS είναι τα αρχικά της Rashtriya Swayamsevak Sangh , της μεγαλύτερης και παλαιότερης ινδουιστικής εθνικιστικής οργάνωσης.

Η οργάνωση έχει πολλά διαφορετικά τμήματα και παρακλάδια. Ένα απο αυτά τα τμήματα, όπως ίσως μπορείτε να υποθέσετε, ασχολείται αποκλειστικά με την λατρεία και την προστασία της αγελάδας, καθώς είναι το ιερό ζώο των Ινδών. Στα χημικά εργαστήρια αυτού του τμήματος αναπτύσσεται εδώ και αρκετό καιρό ένα νέο αναψυκτικό, ένα αναψυκτικό που θα αποτελείται από διάφορα αρωματικά και ιαματικά βότανα αναμεμειγμένα με ούρα αγελάδας.

Η συγκεκριμένη οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1925 και αριθμεί πάνω από 8 εκατομμύρια μέλη, προσπαθεί να εναντιωθεί με νύχια και με δόντια στο δυτικό τρόπο ζωής. Κάνουν συχνά εμπάργκο σε δυτικά προϊοντα, μερικές φορές προχωρούν ακόμα και σε απευθείας επιθέσεις εναντίον δυτικών επιχειρήσεων, ενώ μέλη της οργάνωσης έχουν μπλεχτεί σε δολοφονίες τουλάχιστον 67 χριστιανών μόνο πέρσι, επιθέσεις και βανδαλισμούς.

Η RSS εδώ και χρόνια προσπαθεί να πείσει το κοινό οτι τα ούρα της αγελάδας μπορούν να θεραπεύσουν από απλές παθήσεις του νεφρού μέχρι ακόμα και τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα κάνει πόλεμο λάσπης ενάντια στα δυτικά αναψυκτικά τα οποία τα χαρακτηρίζει ως δηλητηριώδη και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Το σκεύασμα τους που ονομάζεται "gau jal", δηλαδή "νερό αγελάδας", αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, σε χαμηλή τιμή. Οι δημιουργοί του πιστεύουν ακράδαντα οτι το αναψυκτικό τους, σαν φορέας των παραδοσιακών ινδουιστικών αξιών, θα μπορέσει να νικήσει τον ανταγωνισμό των μεγάλων εταιριών, και δηλώνουν οτι κάνουν σχέδια ακόμα και για εξαγωγή του προϊοντος στο εξωτερικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου