Αρκούδα τρώει χαμένους έρωτες

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Brooklyn, ΗΠΑ

Το όνομα του είναι Death Bear, και έρχεται στο σπίτι σας για να πάρει μακρυά οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει τον χαμένο έρωτα σας - φωτογραφίες, κουκλάκια, ρούχα, μικροαντικείμενα κτλ κτλ.

Το πραγματικό του όνομα είναι Nate Hill, και είναι ηθοποιός. Το κοινωνικό λειτούργημα που ο ίδιος θεωρεί ότι παρέχει ως Death Bear είναι ακριβώς αυτό: έρχεται σπίτι σας και εξαφανίζει για πάντα οτιδήποτε σας κρατάει δεμένους σε μια χαμένη αγάπη, όλα αυτά τα αντικείμενα που κάθονται σπίτι μας, και όλο σκεφτόμαστε ότι πρέπει να τα ξεφορτωθούμε αλλά ποτέ δεν βρίσκουμε το θάρρος.

Δυστυχώς για τους εν Ελλάδι φίλους μας, οι υπηρεσίες του Death Bear παρέχονται μόνο στο Brooklyn των ΗΠΑ. Ο Death Bear αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με μια χαριτωμένη λαγουδίτσα που μοιράζει φιλιά, ενώ παλαιότερες συνεργασίες του ήταν ο Bouncy, το δελφίνι που χοροπηδάει στο παγκάκι που κάθεστε ή στην τριάδα θέσεων του μετρό που ταξιδεύετε, και ο ξάδελφος του που μοιράζει crack από σπίτι σε σπίτι (που στην πραγματικότητα είναι ένα ακίνδυνο ζαχαρωτό). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την σελίδα τους:

http://clubanimalsnyc.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου